M.T. Abraham Group ponosni sponzor svečanog prijama povodom otvaranja SFF-a

M.T. Abraham Group ponosni je sponzor svečanog prijama povodom otvaranja Sarajevo Film Festivala.

Ovim sponzorstvom M.T. Abraham Group nastavlja jačati lokalnu umjetničku i kulturnu scenu podržavajući različite projekte širom Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz M.T. Abraham Group.

Amir Gross Kabiri,  direktor M.T. Abraham Group kazao je kako se Sarajevo Film Festival etablirao kao vodeći filmski festival u regiji i jedan od glavnih događaja filmske industrije.

– Festival je bio platforma za lokalne i međunarodne talente, kako nove tako i one poznate od prije. Naša Grupacija je ponosna što je partner ovom važnom kulturnom i kreativnom događaju, koji je Sarajevo pozicionirao kao važno kulturno središte u našoj regiji – dodao je Kabiri.

Već 28 godina Sarajevo Film Festival jedan je od glavnih događaja ljeta, jer tada grad vrvi raznolikim posjetiteljima, od poznatih osoba, filmske industrije, kritičara i obožavatelja, navodi se u priopćenju.

Ovogodišnji festival započet će 12. kolovoza i trajat će tjedan dana, tijekom kojih će publika imati priliku pogledati 235 filmova iz 62 zemlje u 19 programa.

(FENA)