O nama

Svaki uredan i častan čovjek u Bosni i Hercegovini i mnogi koji žive izvan a porijeklom su iz BiH, davno je zaključio da je medijski prostor naše zemlje zatrpan televizijskim, radio, printanim i web medijima koji sigurno ne žele dobro ni našoj zemlji a ni narodima u njoj. Pogotovo što su takvi mediji pred novom generacijom.

Servirani su nam standardi koji nikad nisu bili prisutni na našim prostorima. Nudi nam se ono što nikad nije bilo dio našeg bića. Omladini se gura neki novi model ponašanja, oponašanja, idealiziranja, najbolje rečeno ružne društvene dresure. Zapostavljene su stare tradicionalne vrijednosti na račun nove nemoralne svijesti i neetičkih kalupa koje stvaraju haos u glavama mladih generacija.

Posebna priča je plaćeničko djelovanje susjednih medija koje imaju svoje ekspoziture u Bosni i Hercegovini i svakodnevno negiraju historijske činjenice, odluke međunarodnih političkih i pravosudnih institucija, prezentiraju i promoviraju političke subjekte koji direktno rade da razaranju državotvornog procesa u Bosni i Hercegovini.

Znajući ovo sve grupa BH patriota, poslovnih ljudi, investitora, koji žive u domovini i izvan, odlučila je krenuti u projekat osnivanja novog web portala koji će donijeti jednu novu ozbiljnu dimenziju, i društvenu odgovornost u dobro zatrovan medijski prostor BiH.

BosnaGlobal.net nije komercijalni projekat. To je prvenstveno profesionalni patriotski projekat koji će promovirati sve pozitivne vrijednosti zemlje Bosne i Hercegovine i njenih ljudi. To je moderan globalni medij koji se neće baviti senzacijama, potvarama i izrugivanju naše tradicije, kulturu i vrijednosti časnih ljudi.

BosnaGlobal.net je potpuno neovisan medij od svih vladinih i nevladinih organizacija,stranaka i politika. Podržavat ćemo i promovirati  sve projekte, pa i političke, koji donose transparentnost i viziju poboljšanja života naših građana, održavanje časti i dostojanstva, kao i očuvanja državnosti naše jedne i jedine Bosne i Hercegovine.

BosnaGlobal. net je portal urednog čitaoca kojem je stalo da dobije pravu profesionalnu informaciju, na vrijeme, od vrhunskih novinara, profesora do običnih ljudi… Redakcijski kolegij BosnaGlobal.neta ne interesuje promocija društvenih anomalija, kao ni komercijalnih projekata koji stanovništvo i pojedince osiromašuje bilo financijski, mentalno ili svakako drugačije…

Vi ste svi dio ovog tima, ako prihvatite naše opredjeljenje i slažete se sa našom redakcijskom politikom.

 

Pozdrav

Redakcijski kolegij

Related Articles

Marketing

Uslovi korištenja