Ćivić: Obavit ćemo posao na najbolji način

– Eldar Ćivić koji je za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 19 utakmica i postigao jedan gol, nalazi se na priprema reprezentacije u Sarajevu i konkuriše za predstojeće utakmice sa Finskom i Ukrajinom.

Ovaj lijevi bočni igrač je u dobroj formi došao na okupljanje.

– Zadovoljan sam svojom formom i nastupima u posljednje vrijeme. Standardan sam, igram većinu utakmica. Jeste naporno, ali sam sretan zbog svojih igara. Uglavnom, spreman sam došao na ovo okupljanje i jedva čekam nove utakmice u dresu reprezentacije – kazao je Ćivić.

Nada se da će pripreme proteći na najbolji način i da će igrači obaviti sve što se traži od nas.

– Moramo se maksimalno pripremiti jer nas očekuju teške utakmice. Siguran sam da ćemo obaviti posao kako treba – kazao je.

Eldar Ćivić je prokomentarisao i narednog protivnika.

– Finsku odlično poznajemo jer smo se sa njima sastajali i u prošlim kvalifikacijama. Oni su neugodan protivnik, ali ipak oni nama dolaze na naš teren i sigurno da ćemo pružiti maksimum da dođemo do bodova. Znamo koliko nam znače ove utakmice. Sve je na nama i veliki plus za nas biće podrška sa tribina. Navijači su naš dvanaesti igrač i ne sumnjam da će nam još jednom biti vjetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobjede – istakao je Ćivić.

(FENA)