Fudbalski spektakl u Sanskom Mostu

U Sanskom Mostu će se danas, s početkom u 18 sati i 30 minuta, održati veliki fudbalski spektakl i odigrati fudbalski meč između veterana Podgrmeča i Humanih zvijezda BiH. Nastupit će brojni velikani BH fudbala. 

“Krajina dočekuje asove, pjevače, sportsku raju… Svi na stadion! Kad može doći Ivan Gudelj iz Splita, Mladen Mladenović i Dragan Skocić iz Rijeke, Vlatko Glavaš iz Bugojna, Ibričic i Agić iz Slovenije, Damjanović iz Modriče, Vršajević iz Doboja, Hadžic iz Emirata, Damir Špica iz Banja Luke, Kemal Alispahić iz Sarajeva, Admir Vladavić iz Mostara, Leo iz Istre, Jasmin Hukić iz Tuzle, Senad Brkić iz Zenice, mozete i vi!”, događaj je nadahnuto najavio novinar Sinan Sinanović.

Inicijator i oganizator ovog susreta u Sanskom Mostu je Musaib Saibo Talić, sanska i krajiška nogometna i trenerska legenda, koji je osnovao, prije 25 godina, svoju izuzetno uspješnu fudbalsku akademiju “Europien Football School”. Uz Saibu Talića je i legendarni BiH sportski novinar Emir Tabaković dobitnik najvećeg priznanja “Za životno djelo u oblasti sportskog novinarstva”.

Nastupit će i estradne zvijezde: Amir Kazić Leo, Enes Begović, Nihad Alibegović, uz niz drugih sportskih i estradnih iznenađenja…